2016-09-22
話說我都算係葵芳川味忠實粉絲,幫襯左好多年,每星期都會幫襯起碼一次,每次連湯都飲埋,簡直上哂隱,每次都會叫“湯粗中辣加炸醬”,講真,佢比起荃灣果d係好食好多,服務態度方面就一般啦,可以接受,我每次都係外賣返屋企慢慢食,但自從大約3,4個月前黎左個大陸阿姐之後,簡直係惡夢,你初初黎落錯單幾次我都算,要粗薯你俾幼我,我要中辣你唔俾辣我,最慘係你每次都好似發作咁大大聲,勁冇禮貌,提你又話“我知道呀”,但最後都係落錯野,心都淡,停左一段時間唔食。之後我有次經過見佢唔係到,即刻買返碗食,可能佢放假或者冇做啦,之後幾次經過都唔喺到,如事者我又幫襯返,點知今日去見到佢,講真,佢態度比之前更加衰,可能佢入左股啦,主場咁,咁我人都入左去咪照買,我話湯粗中辣加炸醬外賣唔該,佢就大大聲問有冇其他野要,我話冇喇,佢仲要問有冇其他野要,我咪問仲有咩要呢,佢勁火咁問要唔要走青果d,果吓我真係面都黑埋,咩事呀你,佢情緒好有問題,其實我本身好支呢d小店,價錢平又低食,但家陣根本係趕客,我發誓唔會再幫襯,我會改食譚仔,譚仔d阿姐比你好幾百倍。88喇川味