2021-11-29
最近北角附近返學,跟朋友想附近精心挑選一間餐廳晚膳,之後就去太空館🤣🤣遊覽~經過呢間食羊肉的餐廳就好想試試,一見openrice 有關店員態度差的評論真係令我地有點卻步….但卻阻擋不了我和我朋友想試食的慾望🥰🥰,最後我地都係抱著戰戰兢兢的心態座低睇下有咩食🤣🤣一整頓晚餐的過程🌸我地都覺得完全沒有遇到態度差的問題出現😍😍而且啲嘢食真係好好食🥰🥰嗯…可能態度差的服務生已經離職了吧🤔🤔…嗯🤔….反正🤩,我同朋友都覺得有人這樣評論呢間餐廳的服務員態度差,便覺得對餐廳其他店員🥲有點不值,所以我都忍唔住想留言了🥰以上只是我這位路人的個人見解🖌最後,我地點左一串牛肉、一串羊肉、一碗招牌的羊肉粉share、同埋羊肉蛋餅,都好好味😍😍只可惜無影相😪😪
以上只是我這位路人的個人見解🖌