今日我系非常的開心,畢竟所有的事情都朝著一個很好的態勢發展,出來食下甜品繼續keep住我的好心情先。無論如何都是要食的榴蓮班戟,除咗系因為價錢好抵之外,我地仲覺得味道非常正,榴蓮班戟的大小分量就好適中喇,雖然圖片睇得唔系好清晰,但係榴蓮班戟嘅樣子同顏色其實都系好靚的,不會很甜的味蕾,而且入口的感覺是同一般的班戟相比更加的滑,榴蓮味的班戟是只會加分,味道真係令人冧爆,食完仲想繼續食吖!芒果同榴蓮都系一樣的令我食到如癡如醉的地步,芒果布甸是相比班戟又系完全不一樣嘅甜品,芒果味也是很濃鬱的,很有口感,咬開一啖之後呢,我可以見到很多的果肉,芒果肉真的系好多,好正,好好味,芒果肉很多的分量,使得我地食到好happy,而且芒果布甸表面仲有添加咗啲奶,不會很重味道,發覺芒果同奶其實都出乎意料的夾,環境都好舒適喇,服務又好,正!
2016-03-12