2022-09-20 572 瀏覽
呢間係我有史以來食過service最差嘅餐廳,絕對唔會有下次!首先,啲員工態度非常非常差,好似欠咗佢地咁。 員工完全冇train過咁,十問九唔知,開完爐唔開抽氣就走咗,一開始已經火燭咁.... 正常換完Gas都會幫人開翻個爐睇吓係唔係work,佢地又唔係嘅,換完就走咗去。有啲客人想自己開爐又俾佢地話唔好自己開。 唔同人講幾點last order就停咗個code唔俾人叫野食。 我哋就問返個同事係咪有last order,佢就話要問咗先。問完之後佢就問有冇同事同我講,但完全無。離座時間又冇講,張QR code又冇寫食幾耐,忽然間就有同事話5分鐘後夠鐘離去。真係未試過食野食到咁受氣,廣告宣傳固然重要,但內部運作難道就唔重要?冇員工準則?強烈建議叫你地老闆坐低自己體驗一下成個用餐過程?再整理下成個客人體驗流程先?唔好一味淨係識得做宣傳。 再係咁落去廣告只會成為你地放大缺點嘅工具!