2020-12-04
特別推薦大家✅珍珠紅豆拿鐵 Black Tea Latte w/ Pearls & Red Beans✅冬瓜鐵觀音 Winter Melon TieGuanYin Tea✅爆漿珍奶吐司 Bubble Tea Toast《珍珠紅豆拿鐵》冰🧊味道同口感係似「溫和版」紅豆冰🔴😈,冇咁heavy又好飲😙珍珠同紅豆都係細細粒,有咬口得嚟又唔會好飽肚,冇減糖都唔會覺得好甜,甜度非常適中,另外唔想飲咁凍嘅話,可以選擇走冰架💰$31《冬瓜鐵觀音》冰🧊/熱🔥依家天氣涼咗我哋揀熱飲,冬瓜味濃,味道偏甜☺️,不過本身冇落糖嘅關係,所以係冇得減糖,依個好適合天氣凍嗰陣飲嚟保暖🥶💰$21《爆漿珍奶吐司》吐司外脆內軟熟,味道似煉奶飛碟🥏,本身以為珍珠會好漏,但食落又唔係太heavy,都幾襯個吐司🍞💰$31*有All Day Set🌞🌙,Tea Latte ➕港式點心 / 吐司,Around $35-$45
✅爆漿珍奶吐司 Bubble Tea Toast
《珍珠紅豆拿鐵》冰🧊