最近 加藤屋 推出左「和風咖喱」系列 是加藤屋7年來不斷精心打造的心血結晶🔥佢地堅持選用多種獨特香料 經過精心熬製 調配出香濃順滑的日式咖喱🤤而且期間限定 所有和風咖喱套餐統一優惠價$45 仲適用於加藤屋全線分店 鐘意食咖喱既千祈唔好錯過啦‼️▫️和風咖喱牛肉飯(限時優惠 $45)🍵跟餐免費餐飲 可配汽水、麵豉湯或玄米茶咖喱可以選擇小/中/大辣🌶️肥牛份量好多 全部都切成薄片 肉汁濃郁 煮得夠入味又濃郁🔥 咖喱汁同牛肉完美溶合 牛肉既鮮美加上一層醇厚既香辣咖喱 再配埋精粹所在既洋蔥🧅口感極度滿足‼️▫️和風咖喱雞扒飯(限時優惠 $45)🍵跟餐免費餐飲 可配汽水、麵豉湯或玄米茶嫩滑嘅雞扒表皮煎到香脆 厚身啖啖肉 再配埋秘製日式咖喱汁 沾滿左雞扒表面 食落濕潤可口😍珍珠米飯軟熟 而且粒粒分明 撈勻咖喱汁嚟食 簡直錦上添花😋 不過強烈建議起Apps落單到加入少飯🤣以我呢個飯量真係完全食唔晒🔥▫️辣酥雞($20)熱辣辣 炸到香口惹味 大到拳頭咁大隻💯

▫️和風咖喱牛肉飯(限時優惠 $45)
🍵跟餐免費餐飲 可配汽水、麵豉湯或玄米茶
▫️和風咖喱雞扒飯(限時優惠 $45)
🍵跟餐免費餐飲 可配汽水、麵豉湯或玄米茶
▫️辣酥雞($20)
熱辣辣 炸到香口惹味 大到拳頭咁大隻💯
2023-09-23