2022-10-24
舖面唔算大,但勝在枱與枱之間有足夠距離,唔會怕被隔離枱嘈到,晚市只做一輪,有足夠時間慢慢食唔怕被趕走🤣二人餐既前菜沙律,味道正常,但但但好大份🙊作為主菜都唔過份既size二人餐既小食之一,魷魚鬚及魷魚條。呢個好好味,又係份量大二人餐小食之一《白酒煮蜆》呢個有好濃既香草味,比平常食到既白酒煮蜆更濃,都係一句,勁大份量,話係二人餐,女仔4個人食都夠二人餐主食之一《BBQ醫燒豬仔骨》又係份量多,但幾好味,不過個人覺得個燒汁有少少過甜,如果喜歡偏甜既燒肉汁,應該會好鐘意二人餐主食《龍蝦汁海鮮意大利飯》口感係幾creamy,但個人覺得太淡味,話係龍蝦汁,其實食唔出,但海鮮份量都唔少,都OK啦Dinner set《香煎比目魚》呢條比目魚味道其實同係超市買既一樣,但魚皮煎得好脆好香口,如果配上其他汁應該會更好味(無味龍蝦汁)散叫炸薯條,大份,好味,無想過炸薯條都可以好好味😆哈哈總括來講,呢間餐廳算係抵食,雖然味道唔係100分,但份量夠大,環境舒服已經win win! 前菜絕對比得上主菜❣️
[Dinner set for two]二人餐既前菜沙律,味道正常,但但但好大份🙊作為主菜都唔過份既size
二人餐既小食之一,魷魚鬚及魷魚條。呢個好好味,又係份量大
二人餐小食之一《白酒煮蜆》
二人餐主食《龍蝦汁海鮮意大利飯》
Dinner set《香煎比目魚》
散叫炸薯條,大份,好味,無想過炸薯條都可以好好味😆哈哈