2023-10-12
经过很多次都想试,今天约了朋友附近睇戲專登约吃,原本以為是贵嘢,但是日午餐自己燒揀了"牛肉"$68+10%=每人$75,性价比高。原先在此先睇評价,發现有说衛生一般及員工態度不太好等,但今天親身试过感覺1)環境装修較傳統,但也可籍此感受懷舊特色2)套餐包反,肉(自選可揀厨房燒埋同价),茶,湯,花奶啫喱3)牛肉腌夠味加少許醬油送反好吃4)约下午1点不用等位被安排濶落卡座,雖然不很爆座,但期間也有客人Keep住幫襯(只是个别客人声浪較大有点嘈)5)員工態度正常沒有不禮貌喎。總括,也會推薦朋友P.S.如以上套餐有"双拼"肉,就算+$20我也会選,反正餐廳都係做咁多功夫,不如比客人试多1種肉(不用Double量,比多半份量双肉平均)又可做多$20生意可说是"双贏"。