2024-02-19 419 瀏覽
今日係荃灣做完野,同同事行過荃灣廣場,就諗住大家食埋野先走,上網見有人讚過三希樓,而我地又中意食中菜,就即興去左食😬😬鮮蝦腐皮卷🤞🏻餡料多,腐皮炸得啱啱好,吾會咬落成口油,蝦肉勁多😘足料腐皮卷👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻烤椒桂花蚌🤞🏻烤完個蚌更香,有種炭烤嘅感覺,蚌嘅口感爽口彈牙,完全吾係另外個啲扯吾開嘅,加上佢烤埋嘅椒,更有另一番風味呀😜😜😜燒賣皇🤞🏻大大粒嘅燒賣,啖啖肉,有原粒嘅蝦肉😍好好好食呀😋我勁中意食燒賣,真係一啖愛上😍蒜香鮮蝦春卷🤞🏻真係有蒜香味🥹第一次食到,仲要勁大粒蝦,春卷又吾會一咬就成口油,我地放左陣都仲好脆,好香😚😚😚網上果然冇介紹錯,以後嚟荃灣有嘢好食啦🥰🥰🥰啲野又平又靚又正,性價比高,高質菜館🤩