餐廳: 大快活
資訊:

2021-03-10 193 瀏覽
今日lunch同同事買咗大快活外賣食,因為網上落單有九折,又可以慳返少少。.大快活幾好可以轉紅米飯,又有配菜,感覺上健康啲,有菜有肉,唔係間間快餐店有。我哋揀咗多飯多菜,餐廳一啲都唔吝嗇,每樣俾咗一小盒。.啊活忌廉粟米肉粒飯忌廉粟米汁幾濃,都重粟米味,肉粒肥瘦適中,而且數量都唔少。最特別係佢入邊有煙肉粒,令個汁感覺上香左。.沙礓豬扒飯-精選特價餐 每星期都有唔同款嘅精選特價餐,仲包埋餐飲,幾抵食!豬扒雖然唔係好厚,但係都有兩大塊,上面仲有啲蔥油可以撈埋飯一齊食唔錯。餐飲叫左熱奶茶,都幾香滑,不過不失。.五指毛桃粟米唐排湯呢個係另外加錢配,因為都想飲啖湯滋潤吓。湯入邊都有排骨同粟米嘅湯渣,雖然味道唔係好濃,不過都算ok,幾蚊碗湯,唔要求得太高。
啊活忌廉粟米肉粒飯
沙礓豬扒飯-精選特價餐