2024-02-21
呢間西餐廳認真唔錯!餐廳氣氛同環境都唔錯,唔會太暗仲好有格調,想打卡或者同食物影相仲有盞燈幫你打燈添💡💡再講食物,個黑松露野菌湯好濃黑松露味,濃稠度適中,唔會太稀同太杰撻撻。蒜蓉包上面既牛油仲有蒜蓉粒,麵包都唔會太過硬 。至於前菜軟殼蟹漢堡,軟殼蟹好大嚿,啲炸粉唔會太厚,但係超多肉 必食! 跟住到主菜,因為我哋嗌二人餐,所以有啤酒羊膝同埋紅酒牛肉加墨魚意大利飯 羊膝好腍,一切就骨肉分離又唔會好霉,有好香嘅羊味。另外跟住上嗰個薯蓉係番薯加薯仔,好唔錯嘅配搭!佢墨汁飯好creamy,超重墨汁味,好重芝士味,個汁睇落超級黑🤭,個飯入面有菇,洋蔥等等,個肉都好腍,唔使用刀切都得朱古力香蕉奶昔兩種材料好平衡,唔會比朱古力味搶晒,士多啤梨藍莓奶昔都一樣好fresh,但我呢啲重口味人士會想佢再傑啲(?)最後我哋另外叫咗心太軟配雲呢拿雪糕,講到明chocolate lava cake 唔lava 點得?佢就完全做到啦👍雲呢拿雪糕完美同朱古力配搭!總括嚟講,超級推薦!
總括嚟講,超級推薦!