2022-01-13
年尾慶祝完結2021 去了吃半自助餐❤️自選一個主食+飲品後,其他前菜,海鮮,壽司,伴碟,甜品都是自助餐❤️超級多選擇!前菜點了多寶魚,超級軟滑~配上了薯蓉和忌廉汁超級美味~ 是高質的主食,自助區域也有蒸魚,喜歡魚類可以中式和西式的魚類都試到!先說說海鮮,有長腳蟹,原隻蟹,新鮮生蠔,青口等等!新鮮生蠔真係即係你面前開,仲要有好多醬汁可以選擇!超驚喜~原來橄欖油配埋生蠔一齊係咁好食~ 熱食區域超多選擇~ 熱爐下有窩夫🧇超好味呀,食落好似有cheese 味香口甜美!薯仔沙律同埋蘋果沙律都係我既大愛,又新鮮又好味!超級多選擇既自助餐仲有日式刺身同壽司🍣,中式既話仲有燒肉同埋中式菜心!滿足到又想食中菜又想食西餐既人!甜品嘅雪糕係任拎❤️🥰食到幾多拎幾多❤️仲要係Movenpick!! 布甸麵包都超好味❤️啤酒任飲環境好好
薯仔沙律同埋蘋果沙律都係我既大愛,又新鮮又好味!
甜品嘅雪糕係任拎❤️🥰食到幾多拎幾多❤️仲要係Movenpick!! 布甸麵包都超好味❤️ 啤酒任飲 環境好好