2024-09-16 127 瀏覽
今日黎到灣仔搵食,呢道燈光都好夠,而且位置係灣仔十分方便,更加值得提既係價錢又唔貴,服務態度又好,坐得十分舒服。首先叫左個小食咖也多士配溫泉蛋,個多士非常香脆,中間有層牛油,外脆內軟,非常滑溜。溫泉蛋要點啲醬汁同胡椒粉,非常野味。主食方面有魚三寶檳城蝦麵,呢個配料非常多,重有半隻流心蛋,睇見個賣相都流曬口水,食起味道都好好。十分享受。另一個主食係吉羅烤香茅雞扒飯(油香飯),呢個都係好好既選擇,金黃色香脆可口既雞扒,配咪油飯食真係世界級享受。好好味,值得一試。跟餐加12蚊可轉特飲,我地選左菠蘿椰汁冰,呢款酸酸甜甜咁都好止渴,沙冰非常有冰凍感。另一杯係薄荷班蘭冰,呢個甜甜地非常好飲,都係沙冰好清涼。

另一杯係薄荷班蘭冰,呢個甜甜地非常好飲,都係沙冰好清涼。