2024-01-06
Brew Dog Coffee麻雀雖小,五臟俱全,雖然舖面唔大,不過濃郁嘅咖啡香氣配上輕音樂,有種溫馨舒服嘅感覺~我地點咗一份黑松露炒蛋牛角包,牛角包外酥內軟,入面裝滿咗滑嫩嘅黑松露炒蛋,口感豐富!👍🏻另外,我哋亦點咗一份蟹膏濃蝦汁虎蝦蟹肉意大利飯,意大利飯好有口感,配上同埋新鮮虎蝦同蟹肉,充滿海洋嘅氣息,食落超滿足。另外,咖啡亦係佢哋必點嘅招牌,佢哋嘅厚椰奶咖啡拿鐵真係值得推介!一口飲落去,濃郁嘅椰奶同香濃嘅咖啡好完美嘅結合,唔苦唔澀,反而十分清新😍!仲有一款開心果咖啡拿鐵飲落好意外,開心果嘅香氣同咖啡嘅苦甜味道好夾,而且飲飲下又咬到幾粒開心果仁😆😆好正好味Brew Dog Coffee係一間令我印象深刻嘅文青咖啡店,食物選擇多元化同好足料,特別推薦佢地嘅咖啡!