2017-03-22 1263 瀏覽
今日同同事再次黎呢間店食lunch 🤤之前都黎過3次,但無影相😓環境: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢度環境格局十分西化,啲枱櫈都好有風味,近年好多工廈讓廳都走呢條路線。👍🏻 而家面積好大,就算10幾個人黎,都會有大枱,但都要考慮咁大張枱係難傾計啲。😫食物:👍🏻👍🏻👍🏻第一次係晚飯黎食,質素唔錯但上次食啲牛真係麻麻,同行6個人叫,4個都話太老😭 今次我就改左食脾,老實說,唔知係唔係lunch關係,一送到黎時個樣有點似碟頭飯😟,2塊脾放係薯菜上加汁,完。 而同事的腩肉飯都係咁 🤦🏼‍♂️,有點失望。😫 另一同事既burger 會好好多,咬落去都好juicy😌,都有點安慰。服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻其實觀塘愈來愈多呢類型既餐廳,價錢差唔多,factory 99要加油重整番個食物質素。
今日同同事再次黎呢間店食lunch 🤤
之前都黎過3次,但無影相😓

環境: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

食物:👍🏻👍🏻👍🏻
第一次係晚飯黎食,質素唔錯
但上次食啲牛真係麻麻,同行6個人叫,4個都話太老😭
腩肉飯