2008-02-16
情人節晚上同女朋友嚟食dinner, 喺沙田搭299, 去到police station落, 睇過地圖好近, 不過一落車唔識路, 搞到搵咗成3個字= =(其實好近)因為book了位, 所以等咗唔係好耐點了個情人節2人餐, 再叫多咗個肉醬千層意粉2人餐包餐湯, 2個主菜, 甜品餐湯係cream soup, 好重奶油味, 好香主菜選擇了"情侶pizza"同"ribs"pizza好香, 批邊好脆, 好似之前d report咁講好食過pizza hutribs 雖然係佢寫就話半份, 不過其實都好大份.女朋友本身唔太喜歡ribs, 不過我見呢度d人話好好食, 咁就叫咗.好大份多肉, 而且d肉好好肉汁, 女朋友都話好食~ =p仲有個肉醬千層意粉, 係我食過咁多間最好食的一間!!!超正!!!甜品係朱古力cake 同雪糕雪糕無咩特別, 都ok個cake又係好好好食~本身飽到d嘢食唔哂(仲有半份pizza同半份ribs)但係我哋都仲夾手夾腳食咗個cake~ !好似每樣都好好食, 不過d好重芝士, 有點滯2人餐$350+肉醬千層意粉$100左右+加一埋單$49x都ok抵食=p
因為book了位, 所以等咗唔係好耐
點了個情人節2人餐, 再叫多咗個肉醬千層意粉
2人餐包餐湯, 2個主菜, 甜品
餐湯係cream soup, 好重奶油味, 好香
主菜選擇了"情侶pizza"同"ribs"
甜品係朱古力cake 同雪糕
雪糕無咩特別, 都ok
個cake又係好好好食~
本身飽到d嘢食唔哂(仲有半份pizza同半份ribs)
但係我哋都仲夾手夾腳食咗個cake~ !
好似每樣都好好食, 不過d好重芝士, 有點滯
2人餐$350+肉醬千層意粉$100左右+加一
埋單$49x