2018-02-21 310 瀏覽
2月14,又係一年一度煩食咩既日子今年好好,朋友介紹左呢間酒吧形式既餐廳,呢d喜慶日子人冇坐滿亦唔似周圍既餐廳人山人海好鬼嘈,兩個人可以慢慢享受今晚既二人晚餐🤣有隔開既空間,應該都幾多人會上黎開party, 地方闊落,有最新既酒game, 入面d亦有標機,我都玩左幾手哈哈點餐既時間到,以尖沙咀呢區黎講,價值好扺食😮而且set dinner 仲可以用較平既價錢轉特色既cocktail beer 等,情人節都冇特別貴,幾好幾好。不過餐牌可以整靚d😂外皮烤得酥脆,但裏面薯蓉亦保持到水分不會太乾,加上鋪在上面既芝士,口感好好,不過喜愛芝士既我,覺得佢芝士可以再落多dSignature Cocktail - Mermaid 其實杯杯都想試,最後試呢杯味道好豐富,酒味冇蓋過其他既味道,亦好fruit, 容易入口,不過sea salt 感覺落多左少許,如果淡d就perfect!唯一唔太好係佢出餐時間真係好耐,雖然如此,幸好佢食物質素幾好同玩既野特別多,係等既時候都可以玩下骰子同標,都冇餓親我地既haha!
2月14,又係一年一度煩食咩既日子

Signature Cocktail - Mermaid