2022-01-20
.因為朋友鍾意食tiramisu 🥰🥰特意簡左 oldish同朋友去食😋🥰🥰我地叫左 🌟Four Cheese Burger 🍔 ($158)上菜時真係好有驚喜😆😆好靚,好適合打卡🥳❤️📸唔單止賣相好吸引😮😋食落都好好食😋好有芝士味😙芝士愛好者一定要去試下❤️❤️………..🌟Seafood Risotto 呢個係朋友簡嘅🥰雖然係簡簡單單一個risotto 😮 但都睇得出擺碟有放過心機😆🤩而且都有好多海鮮😚唔錯唔錯………..🌟Oldish Tiramisu 黎oldish嘅主因就係為左佢嘅tiramisu!!!!🤩😋完全無令我失望!!😙真係好有心機嘅tiramisu!!!好岩口味,而且佢唔係隨便街食到嘅得個「甜」字😮而係食得出有咖啡酒味😚❤️仲有一小杯咖啡可以淋上面🤩🤩真係好正🥳👍🏻……….味道:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5賣相:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5價錢:🌕🌕🌕🌕🌑4/5衛生:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕5/5(絕對會為左tiramisu 再去!!!而且Four Cheese Burger真係又好睇又好食!!!!好想再去食曬成個menu!!!)😂😂……….📍地址:Oldish (上環)上環東街
因為朋友鍾意食tiramisu 🥰🥰
特意簡左 oldish同朋友去食😋🥰🥰
我地叫左
🌟Four Cheese Burger 🍔 ($158)
上菜時真係好有驚喜😆😆好靚,好適合打卡🥳❤️📸
唔單止賣相好吸引😮😋食落都好好食😋好有芝士味😙
芝士愛好者一定要去試下❤️❤️
………..
🌟Seafood Risotto
………..
🌟Oldish Tiramisu
完全無令我失望!!😙真係好有心機嘅tiramisu!!!
真係好正🥳👍🏻
味道:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5
賣相:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5
價錢:🌕🌕🌕🌕🌑4/5
衛生:🌕🌕🌕🌕🌗4.5/5
回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕5/5
📍地址:
Oldish (上環)
上環東街53號地舖