青花 (THE FOREST)

Champak Restaurant by ATUM (THE FOREST)
2024-09-13 417 瀏覽
岩岩週未我地出開旺角買野行街🛍️ 行到攰就去左THE FOREST到食飯飯啦!! 大囡勁鍾意食串燒🍡 又見到泰菜青花裝修得非常靚!! 就去食啦🥰第一時間叫左牛肉串燒同豬肉串燒比大囡 食😁 餐廳菜式都好別緻! 爸爸話樣樣都想食下😚 所以都叫得多野食 每碟既份量都唔少!! 但我地都清得8899😄🍗雞皮卷兩個囡 將成碟雞皮卷食晒!! 🤣 依款絕對岩小朋友!! 好味到一舊都無剩~🐠泰式魚餅魚餅帶有少少辣!! 小朋友食唔到! 大朋友點埋酸辣醬就一流啦!! 開胃又好味🤤🦀藍碟花蟹肉菠蘿炒飯🥭芒果蟹肉沙律推介!!! 芒果肉超新鮮😀 加埋新鮮蔬菜同酸酸甜甜嘅汁~ 格外開胃🍡炭燒牛肉串燒沙嗲& 豬肉串燒沙嗲兩款串燒都係大囡最愛😻 左一串又一串🍡 大人就有點埋沙嗲汁更加惹味😚🦐泰式虎蝦金邊粉推介!!! 有兩大隻虎蝦🦐 脆口好味~ 金邊粉酸酸甜甜又唔辣🥰 仲有蒜香!! 超好味🥄馬拉盞炒芥蘭每次我地泰菜都必定會叫馬拉盞炒芥蘭!! 香口好味~ 芥蘭上面仲有乾蒜同蝦碎~ 另成碟菜更加惹味!! 成餐飯每樣餸都滿意🥰🥰下次行街街到攰!! 都可以上THE FOREST 吃番個yummy 泰菜啦😍2個女仲提我下次記得訂

第一時間叫左牛肉串燒同豬肉串燒比大囡

🍡炭燒牛肉串燒沙嗲& 豬肉串燒沙嗲

🦐泰式虎蝦金邊粉

🥄馬拉盞炒芥蘭

成餐飯每樣餸都滿意🥰🥰
下次行街街到攰!! 都可以上THE FOREST 吃番個yummy 泰菜啦😍2個女仲提我下次記得訂位😂因為我地食飯果日座無虛席🙈
  • 藍蝶花蟹肉菠蘿炒飯
  • 泰式虎蝦金邊粉