2020-11-05
我地叫左4個主食再加d配菜同甜品-1。Rib Eye Steak ($268)叫左medium, 亦煮得岩岩好🤤食到碳烤味,完全唔鞋又好香牛味但食到接近尾位就太多筋😫完全咬唔到-2。香蒜芥末烤全雞($198)以為好大隻,點知原來好細隻🤥但味道的確唔錯,好入味!-3。Slow Cooked Pork Rack ($228)呢個好好味😳豬肉味好濃郁肉質口感好好,完全唔鞋口,超juicy再配上烤薯仔,真心推介!-4。Tagliolini Vongole ($168)好多蜆肉既意粉,但餐牌完全無提佢辣點知食落好辣😖😖😖😖怕辣既朋友就唔好食了-佢地主食係唔包配菜,要再加錢我地加左薯條($48),Salad ($48)同咪炒波菜($68)正常味道同咪都細份,但個波菜真係幾好味!-甜品方面真心高質擺盤又靚,價錢又好合理。心太軟($88)同Apple Tart Tatin ($88)都好好味呀🥳🥳🥳🥳🥳-PS 。STAFF 好nice,見我地自拍又主動問哂唔哂幫我地影相,仲幫我地係甘搵d靚角度影。-甘岩見到有APP 有折,我7點去食都有7折再早d去食仲抵!而且仲有happyhr 紅白酒buy one
1。Rib Eye Steak ($268)
但食到接近尾位就太多筋😫完全咬唔到
2。香蒜芥末烤全雞($198)
以為好大隻,點知原來好細隻🤥
但味道的確唔錯,好入味!
呢個好好味😳豬肉味好濃郁
肉質口感好好,完全唔鞋口,超juicy
再配上烤薯仔,真心推介!
4。Tagliolini Vongole ($168)
好多蜆肉既意粉,但餐牌完全無提佢辣
點知食落好辣😖😖😖😖
怕辣既朋友就唔好食了
佢地主食係唔包配菜,要再加錢
正常味道同咪都細份,但個波菜真係幾好味!
甜品方面真心高質
擺盤又靚,價錢又好合理。
甘岩見到有APP 有折,我7點去食都有7折
再早d去食仲抵!
而且仲有happyhr 紅白酒buy one get one🤩
仲有Sangria飲!香港都算好少見到,而且味道亦溝得好好,好有係西班牙既感覺😻