2015-02-09 884 瀏覽
之前已經食過一次, 好味既野緊係值得回頭再試~所以今次媽咪生日專登再去試多次~上次食過已經覺得好好味, 老闆好nice人好好, 每一味菜佢上既時候都會講一下來源頭盤黎個 48個月既parma ham先啦 ~ 配埋d wine 岩哂~之後再黎多個沙律, 個沙律個醬好特別, 好好味呢個係頭盤, 佢裡面好熱辣辣, 一口咬落去係好好味既芝士Crab cake - 裡面充滿左好鲜味既蟹肉, 唔可以唔試西班牙紅蝦 - 超好味呀呢個, 一打開個蝦頭裡面全部都係好甜好甜既膏, 之後蝦身煮到岩岩好, 爽口彈牙得黎好有蝦既鮮味, 正之後仲有帶子, 牛, 雞, 但因為太肚餓唔記得左影相, 真係要講一講個雞真係好鬼正, 好有香味, 一定要試呀下次一定會再黎, 餐廳好舒服好有feel, 下次會帶埋其他朋友黎試下
之前已經食過一次, 好味既野緊係值得回頭再試
~所以今次媽咪生日專登再去試多次~

48個月parma ham
之後再黎多個沙律, 個沙律個醬好特別, 好好味
呢個係頭盤, 佢裡面好熱辣辣, 一口咬落去係好好味既芝士
一口芝士
crab cake