2019-01-09 464 瀏覽
其實平日响觀塘區食 lunch 都有 D 頭痛架, 不過好在周圍的餐廳夠多, 選擇也十分多, 我可以不停地試不同的餐廳。Oliver Super Sandwiches 開左响 apm 多年, 之前經常去, 但係裝修完之後沒有再去了, 因為不外乎是意粉同麵包, 同區有更好的選擇。今天經過見到有位又唔使排隊, 就好快買左個意粉 combo (跟磨菇), 加多 $6 轉 hot latte!熱磨菇湯夠熱又 creamy, 好濃味也夠滑!加 D black pepper 更惹味。意粉未食已聞到非常香的 truffle 味, 有很多切片磨菇。意粉硬度適中, 磨菇汁也好味, 每條扁意粉都沾上了磨菇汁, 好味呀。唯獨意粉份量不算太多。今年續左會, VIP 9 折, 用埋張 $25 coupon, 即時感覺抵 D!

熱磨菇湯夠熱又 creamy, 好濃味也夠滑!

加 D black pepper 更惹味。