餐廳: 大快活
資訊:

香港三大連鎖快餐.我覺得大快活最關懷老人福利服務.只要你年滿六十歲.即可申請一張大快活關懷長者咭(免費)任可時段用卡任可食品減$3元.一個月內憑咭最高達可減$300元.真是回饋社會.有良❤️嘅飲食機構.還有的是.會定期檢討食物品質。另外大某某飲食集團.任何人入會每年要俾$20年費.才可能入會.又要食滿幾多餐.才有獎賞.還有另外一間全部無長者福利可言.但最近已經改咗.憑長者咭可以八八折.購買任何食品。🤗最近大快活最新推出沙嗲牛肉煎蛋脆豬包$27元.長者福利.憑大快活關懷長者咭.又可再減$3元.又送埋任可熱飲一杯。😋大快活葵芳商場店.最近裝修完畢.重新開業.冷氣充足.地方比以前寬敞.筆者本人最近去過.最後我提醒各長者門.呢度用大快活關懷長者咭.可以有送餐服務.衹要點餐時提出.便可以埋位.坐定定等食!超讃❤️❤️❤️
2022-06-30