2009-09-18 6 瀏覽
因為誤打誤撞去左呢間開左無耐既cafe. Be返左黎香港, 呢個暑假唔係有呢間cafe我地既生活都唔知有幾悶~!! 見佢地有分天堂地獄兩區, 佢地既擺設好有心思, 起碼比我睇到老細係有擺心機落去~!! 初初對食物無咩大期望, 因為之前去同一棟大廈既其他cafe'洗樓', 試過係一間食到三個唔同款式既但一樣味既意粉, 最勁係佢啦~ 有D味就Okay勒, 但係就貴左D. 有間仲離譜, 同我講玩D玩具要入會join membership, 喂最high係你啦~!! 去到叫左一個牛排既餐, 七十幾八十大元有塊牛排(當然啦)加薯菜同意粉, 仲有杯野飲添~ 好味到同高級既餐廳有得fight~! 仲要消費咁低坐成晚真係超抵~!! 之後去都會keep住試唔同既野食, 意粉款式多仲要極好味~!!! 小食推介: 炸雞軟骨, 大大粒香脆分量適中~!! Hospitality industry最重要梗係service喇, 老細好好傾, 其他員工服務週到超nice喎~~ 遊戲好多種類, 最愛'麻雀撲克'~!!! Be走左喇...不過我會keep住去既~!!!

好味到同高級既餐廳有得fight~!
遊戲好多種類, 最愛'麻雀撲克'~!!!
Be走左喇...不過我會keep住去既~!!!

• 白汁西蘭花煙肉螺絲粉
  • 炸雞軟骨同炸脆薯角