Boon📍:觀塘駿業里10號業運工廈14樓G室🚗:觀塘地鐵A2出口 步行7分鐘📞:+852 6633-9495💲:~HKD150/head for lunchFood quality✔️:虎蝦海膽醬意粉、蘋果批、蘑菇湯、黑松露醬薯條總結:👍🏼好好食 食佢lunch set 冇一個位有伏仲要極好食😋👍🏼虎蝦意粉海膽意粉味極濃 隻虎蝦都唔細 份量女仔夠食 但男士就一定要同加餸👍🏼薯條啱啱炸起熱辣辣又脆 加埋濃密嘅黑松露醬真係冇得輸😆 份量又多啱哂一堆人食 性價比最高!👍🏼蘑菇湯唔同出面一般流質反而係濃稠嘅 飲得出一粒一粒嘅蘑菇 外貌唔討好 但喜好蘑菇嘅人一定鍾意 但如果唔鍾意杰身嘅湯就唔好叫😆👍🏼最好食就係加18蚊有嘅蘋果批 本身以為佢冇咩料到 而且成餐都食得好滿足 但佢變咗成餐最難忘嘅 我仲記得佢唔甜充滿陣陣蘋果味 唔係出面sell開嗰種膠蘋果味 係好特別嘅清新味🥺 絕對值得一試👍🏼價錢確實偏貴 但我覺得呢個價錢佢唔係比行貨 而且仲要好食 咁我都好收貨☺️ 👍🏼環境好靚 而且有打卡位 啱晒大家嚟朝聖❤️👎🏼唯一不滿就係佢唔收信用卡 仲要嗰度wifi 數據網絡都極差 本身想用payme但搞咗十分
Boon
📍:觀塘駿業里10號業運工廈14樓G室
🚗:觀塘地鐵A2出口 步行7分鐘
📞:+852 6633-9495
💲:~HKD150/head for lunch

Food quality
✔️:虎蝦海膽醬意粉、蘋果批、蘑菇湯、黑松露醬薯條

總結:
👍🏼環境好靚 而且有打卡位 啱晒大家嚟朝聖❤️
👎🏼唯一不滿就係佢唔收信用卡 仲要嗰度wifi 數據網絡都極差 本身想用payme但搞咗十分鐘都唔成功 最尾決定比現金 但比完又發現payme比錢成功 之後又同老闆娘搞咗一輪回錢 聽落係咪好煩呢😂 所以建議大家比現金
👎🏼位置有啲難揾 係天橋附近行入去嘅凹位要行上一小層先搭到lift 而且係舊式工廈電梯 要自行拉閘嗰種 我就覺別有一番風味嘅😆 但應該有人唔like
虎蝦海膽醬意粉
黑松露薯條