城市人不斷追求快,而呢度講求慢活享受,就算一個人都可以自主燒牛,仲可以整抹茶雪糕,有得食又有得玩🥳 🥑美國頂級牛小排套餐$258第一時間送上櫻花蝦味噌湯、沙律🥗、椰子水(飲料可自選)。味增湯蝦味濃唔會死鹹。石燒爐原來有火燒住🔥係預熱300 +度再遞上黎。牛小排油脂分佈均勻,每次燒可以放洋蔥、菇類一齊燒,牛肉每邊燒30s左右,當然熟度自己控制,再加啲自家製胡椒鹽、醬汁調味,入口牛味的確濃烈,燒住熱辣辣幾好☺️。當然唔好奢望好似食緊和牛咁,不過呢個算係頂級牛部位性價比高😊甜品的確好有創意,成set茶具送上,原來玩茶道crossover,自己沖稀抹茶粉,再倒入雪糕一齊食!抹茶味極重微苦,搭配甜滑雪糕,中和啱啱好😁食完都覺得唔係好夠🤣鐘意抹茶既朋友一定鐘意😆

🥑美國頂級牛小排套餐$258