餐廳: 1963 木十豆寸
資訊:

呢間隱身係繁華市區嘅台灣餐廳,一推門入去就被佢懷舊環境所吸引,餐廳佈置傢俬都好適合打卡,果日仲見到人著旗袍影相添📸🔆滿漢牛肉麵$90一開始係驚喜嘅,一碗牛肉麵端上後,仲接住有另一碗牛肉,份量十足!滿漢確實名不虛傳🙂本身期望台式牛肉麵嘅肉質都會係好軟腍,但佢嘅牛肉食落係好茶記feel,係我平日係茶餐廳食牛腩麵果種味🤨🔆烏龍茶香燻雞$80 原本好期待佢會有好香嘅茶味😌但烏龍茶只係意指放d烏龍茶葉係面?🤣舊雞食唔到有茶味🥲雞嘅質感唔嫩滑但又未至於乾柴🙈香燻味道濃烈,伴有黃芥末,100%就係燒腩仔陣味😂🔆鳳梨蝦球$75 呢個係最令人滿意😗就是普通蝦球同鳳梨🤣鳳梨唔酸👍🏼另外有點唔愉快,就係一坐低有位店員就多次催促落單🥲食完又火速收野,枱布都收埋😂只不過坐左一個鐘都無😭以為趕收舖,離開時望一望時間,距離之前告知我地嘅關門時間仲尚遠☹️
滿漢牛肉麵

🔆滿漢牛肉麵$90