大埔既三不館係我同男朋友既必食車仔麵黎,我地都好鐘意食雖然成日都好多人,要排隊呢到有懷舊香港既裝修,座位亦都舒適,唔會好似一般茶記咁好逼。呢到車仔麵最吸引我地既係麻辣豬手,每次都會點。豬手入口唔會好重油膩感,塊皮係緊緻同有彈性既豬手有分麻辣同沙薑味,我平時唔會食辣,但呢到既麻辣好惹味,所以我黎到都會嗌麻辣味豬手蝦條卷有兩大條,彈牙,水準還可以,不過外皮唔脆身。牛腩少嗌啲,但原來咁大舊,牛腩唔會韌,還可以但唔算太驚喜。辣度有分幾級,我之前會嗌最低級既小小小辣,但呢排去食都覺得太辣,有機會係夾雜埋麻辣豬手既麻辣汁,令到佢辣左食唔到辣既朋友可能要注意啦另外聽聞冬菇好出名,但每次黎都係售馨仲未有機會試到男朋友今次就嗌左同我一樣既麻辣豬手,仲有豬紅同陳皮魚蛋。豬紅唔會好淋字字,有咬口,有4大粒都好抵食魚蛋既陳皮味都幾突出,有5粒份量黎講真係好抵食,另外所有車仔麵都有生菜配上,飲品方面有懷舊枝裝可樂,忌廉等,亦有豆漿解辣用總括而言,係一間有質素既車仔麵$40三餸,有豬手有牛腩,價錢公道抵食評分:環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️舒適 ⭐️⭐️⭐️優閒 ⭐️⭐️⭐️回頭 ⭐️⭐️⭐️⭐️
大埔既三不館係我同男朋友既必食車仔麵黎,我地都好鐘意食
雖然成日都好多人,要排隊

食唔到辣既朋友可能要注意啦
另外聽聞冬菇好出名,但每次黎都係售馨
仲未有機會試到
麻辣豬手,蝦卷,牛腩河粉

魚蛋既陳皮味都幾突出,有5粒份量黎講真係好抵食,另外

麻辣豬手,豬紅,陳皮魚蛋油麵

總括而言,係一間有質素既車仔麵
$40三餸,有豬手有牛腩,價錢公道抵食

評分: