2008-07-17
大家有睇新聞都知哩間O野俾人封舖啦. http://hk.news.yahoo.com/article/080716/4/77kg.html我同我兩個friends都係受害者之一話說上星期三放工,約左兩個friends去銀座廣場買d野.跟住食飯.其中一個提議大久保,因為就係隔離.我聽到"大久保"哩個名好熟.好似係openrice出晒名o個間.但又唔好肯定.因為記得出晒名o個間好似o係紅磡.所以就鬼奄眼咁入左去. 唔使排隊,但都多人.坐低然後同個表情好似剛剛有親人去世的waiter order放題.然後個waiter仍然木無表情咁指一指檯上面d order form, 跟住行開左.唔睇order form由自可.一睇...............d form 係寫過, 有d察過.有d檯號仲係度,但唔係我地o個張. 就係咁,我對呢間o野o既記憶就返晒.即刻同friend講openrice對呢間o既劣評.提議閃.但佢地話算,因為都坐低兼order左.我地跟住個一個半鐘o既經歷就同之前o既其他食評一模一樣.我地order左32碟, 黎o左11碟(包括無order o既同重覆o既).埋單一文ti
我同我兩個friends都係受害者之一
我地跟住個一個半鐘o既經歷就同之前o既其他食評一模一樣.我地order左32碟, 黎o左11碟(包括無order o既同重覆o既).埋單一文tips都無俾.
戲肉呢啦, 返到家10pm. 1045pm開始搞肚痛.1130pm已經屙左兩次.即刻飲幾滴"單"飛人藥水.之後再屙一次先停. 小人身壯健,殘命得苟全,可憐朋友..................無死到.不過要睇醫生兼請假.
我希望呢篇係大久保o既最後一篇食評!.並希望佢重始消失於世上.唔好再遺禍人間...