2024-09-16 275 瀏覽
係講食評前,要提醒大家,呢度個冷氣好好好唔夠,成餐飯食到出汗😭😭😭😭=返返正題,星期六來食,成個menu嘅選擇少好多😭價錢都好進取,但食物質素就正正常常=🦀 ||松葉蟹肉炒滑蛋酸種麵包配薯條 $128||滑蛋都幾puffy幾滑,上面鋪咗啲蟹肉,冇話特別鮮甜但都算中上質素,酸種麵包都幾厚身,趁熱食嘅時候都幾香!成個main整體就係不錯,但又實在唔及其他cafe小店出色啦🤧呢個價錢絕對有更好的選擇🐟 ||香煎鯖魚明太子意大利飯 $108||呢個係CP值最高嘅option!原條鯖魚係面,意大利飯都幾香幾濃味,仲有啲枝豆&蟹肉碎,算係呢三個入面最出色(仲要係最平🤣)🍝 ||香煎鮮蝦蟹肉自家製濃蝦湯意大利麵 $158||對呢個滿滿期待,但相對意大利飯,呢個真係好淡,意粉都只係普通質素,自己會煮到嘅感覺,有蟹肉碎但海鮮味唔太入味,蝦都只係有三隻🥲🥲,正常唔腥但都冇話特別香整體真係一般吧,呢個CP不高,相信weekday來食set lunch會開心啲!😋
=
=