2021-05-12
呢間L Kitchen位於天水圍天一商場1/F,係一間西日嘅店舖,係一間新開嘅店舖,地方坐落感覺都唔錯🤔,而去嘅食物都好有水準👍,價錢一般.牛肉温泉蛋壽喜燒烏冬呢款燒烏冬係L kitchen招牌,賣相都好吸引😮,睇見都好想食🤔😋,而去嘅牛肉食入口都好腍身,味道都好鮮味😋,烏冬食入口爽口又彈牙,口感感覺都唔錯🤔,去嗰温泉蛋味道濃郁夠哂滑口😙😋,尤其是去嘅湯底味道濃郁😋,配埋D烏冬味道十分之正👍!.煙三文魚沙律煙三文魚賣相都好吸引😍,食入口味道都好鮮味啖啖肉😋,去嘅沙律醬味道唔錯🤔,配埋D沙律菜食好好味😋!.西日拼盤睇落都唔錯🤔,呢份拼盤都幾好,有炸蝦,炸雞翼,腸,流心蛋,薯蓉,多士,用咗D沙律菜墊底,尤其是去嘅多士味道好正😋👍,又夠薄身脆口,食入口感覺味道突別🤔,食到帶有蒜蓉嘅香味咸咸地😙,又有橄欖油嘅香味,完全唔覺得肥膩!.汁燒慢煮雞胸雞胸賣相睇落都好吸引😍,而去嘅雞肉完全唔覺得肥膩🤔,食入口都好腍身,味道好好味😋好突別🤔!.秘製流心蛋流心蛋都好吸引😮,係店舖自己秘製,食入口感覺好嫩滑,尤其是去勁流心😍,外皮味道十足😋,店舖又用咗秘製醬汁而製成!.*價錢一般,食物質素唔錯👍,價錢又唔貴
牛肉温泉蛋壽喜燒烏冬
煙三文魚沙律
西日拼盤
汁燒慢煮雞胸
秘製流心蛋
*價錢一般,食物質素唔錯👍,價錢又唔貴,食到高質素食物,我覺得值得試吓*