2016-07-16
煙肉魔鬼芝士手製薯條 $58.口痕想食薯條所以見到哩個眼已發光😌有時候期望冇咁高既野反而越有驚喜 薯條算係幾粗下 雖然唔係炸得好脆 不過奉上台係熱辣辣呢.哩個期實係白汁 蒜香 煙肉 芝士薯條黎 食都尾都唔會乾爭爭 因為有白汁撈👍🏻份量算係多.唔咀鵰既人都不失為一個唔錯既選擇 食完下巴就生左粒暗瘡抹茶心太軟 跟餐+$45.平時食朱古力味就食得多 綠茶都係第一次食 感覺係喜出望多既😊.切開會流心已經加分 濃濃既綠茶口味 如果喜愛綠茶甘香應該會失望 因為係甜既綠茶味😓不過在於我既角度覺得係ok 幾新鮮下 什至覺得係好食過朱古力味.心太軟算係大個 $45 其實幾抵食 配紅豆其實係一絕 不過都幾漏下 而雪糕就雪得太硬同普普通通 算係咁啦😌野菌黑松露扁意粉 $88.係西餐廳都有得食既黑松露意粉不會價錢就有平有貴🙈今次哩個價錢較為親民又ok既.意粉軟硬度適中 起碼唔會太硬 咬落口都爽d ❗️每條麵條都均勻地沾滿忌廉白汁 很重奶油味 個人黎講幾喜愛哩種質感👍🏻 野菌也不算少 唯一要挑剔既係黑松露味不夠香.但以價錢份量都質素黎講算係咁 有限時不太適合去聊天聚會 不過想親民價係銅鑼灣食飽飽算係咁
唔咀鵰既人都不失為一個唔錯既選擇 食完下巴就生左粒暗瘡 抹茶心太軟 跟餐+$45
心太軟算係大個 $45 其實幾抵食 配紅豆其實係一絕 不過都幾漏下 而雪糕就雪得太硬同普普通通 算係咁啦😌 野菌黑松露扁意粉 $88