2020-12-24 238 瀏覽
📍小方糖甜品 (荃灣) 相信唔少甜品愛好者都有聽過小方糖甜品 佢哋終於係荃灣開新分店啦 😍 佢哋鋪頭既裝修以墨綠色配金色為主題 環境十分闊落舒適 💚 呢間良心甜品店提供多款中西式糖水甜品 而家荃灣店仲有限定既養生花果茶系列 分別有3款花果茶同甜品set~ 🌷 花果茶有玫瑰美顏茶, 皇菊明目茶, 熱帶水果茶3款選擇 🍰 而甜品有蜂蜜梳乎厘蛋糕, 朱古力粒粒拿破崙, 原味/綠茶味可麗露3款選擇𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:💛 養生花果茶系列 - 玫瑰美顏茶 X 蜂蜜梳乎厘蛋糕 ($48)今次黎到high tea就選擇左玫瑰美顏茶同蜂蜜梳乎厘蛋糕set 🌹 玫瑰美顏茶顧名思義就緊係有助美顏啦 🥰 聽聞可以改善皮膚油脂分泌嘅問題 仲可以滋潤我哋嘅肌膚 啱晒喺乾燥既冬天飲用 ❄️ 而梳乎厘蛋糕雖然等得耐左少少 但係絕對值得!! 蛋糕好鬆軟 而且空氣感滿滿 配埋蜂蜜食仲好match 添 🍯𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:📍荃灣海壩街83-93號荃好景大廈地下A號舖Shop A, G/F, Tsuen King Building, 83-93 Hoi Pa Street, Tsuen Wan
📍小方糖甜品 (荃灣)

𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:
𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈: