2012-07-27 129 瀏覽
(今次無相, 下次會去多次影返)尋日小弟同朋友們唱完K就去太子搵下平野食, 其中友人介紹呢間米線, 就去試一試個時差唔多10pm, 入面都幾多人, 但係都夠我地成10個人坐低我地成班學生哥, 阿姐就送我地豆漿&土匪雞翼, 雞翼係即炸, 熱熱辣, 加上醃得好入味小弟嗜辣, 但係怕食到身水身汗所以無叫辣, 下次會試下, 我叫左牛丸加炸魚皮; 友人們叫左肥牛, 醬爆牛丸, 炸醬等等魚皮唔太鹹, 我鍾意, 牛丸好彈口, 肥牛望落好正, 清湯無 _ 仔咁鹹, 配菜如芽菜等份量適中, 米線份量多, 夠飽總括來講, 無咩野可以批評, 唯獨係冷氣可以開大d, 因為食米線呢d湯類食物好容易會出汗 , 會去多次試辣湯底
(今次無相, 下次會去多次影返)

, 夠飽

, 會去多次試辣湯底
2012-07-26
慶祝紀念