2024-06-28 24 瀏覽
生生市場 位於鵝頸橋街市附近嘅隱世韓式料理店除咗有凍肉售賣🥩更有多款即製韓式餐點由韓國人主理🥢價錢相宜👏🏻性價比高😁今晚就嚟咗買外賣返屋企食🥡每款餐點價錢大概都係四十零蚊起跳~而且份量好足!我叫左幾款食物味道唔錯紫菜飯捲🍙有7款口款~豬、牛、魚、叫左牛肉同辣豬肉👅材料豐富❗️跟有甘筍絲、青瓜絲、蛋絲~韓式炒粉絲🍜加入菇菌、菠菜、洋蔥🧅粉絲煙韌~又帶麻油香👏🏻好味雞肉拌飯🐓都好正🙌睇落色彩繽紛加入大量配菜👏🏻禁既價錢好抵食除左主食🥢仲有自家醃製韓式配菜~抵食之選生生市場~鄰近銅鑼灣地鐵~鵝頸橋街市附近📍灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖#foodiehk #hkfoodblogger #photooftheday #foodporn #foodstagram #香港好去處 #hkfoodguide #likeforlikes #香港美食 #相機食先 #韓式 #韓式料理 #韓國菜 #外賣 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig
生生市場

位於鵝頸橋街市附近嘅隱世韓式料理店
除咗有凍肉售賣🥩更有多款即製韓式餐點
由韓國人主理🥢價錢相宜👏🏻性價比高😁
今晚就嚟咗買外賣返屋企食🥡

每款餐點價錢大概都係四十零蚊起跳~
而且份量好足!我叫左幾款食物味道唔錯

紫菜飯捲🍙有7款口款~豬、牛、魚、

叫左牛肉同辣豬肉👅材料豐富❗️
跟有甘筍絲、青瓜絲、蛋絲~

韓式炒粉絲🍜加入菇菌、菠菜、洋蔥🧅

粉絲煙韌~又帶麻油香👏🏻好味

雞肉拌飯🐓都好正🙌睇落色彩繽紛

加入大量配菜👏🏻禁既價錢好抵食

除左主食🥢仲有自家醃製韓式配菜~抵食之選
生生市場~鄰近銅鑼灣地鐵~鵝頸橋街市附近
📍灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖

#foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk #相機食先 #手機食先
外賣自取