餐廳: 牛角次男坊 (荃灣廣場)
資訊:

2021-06-22 400 瀏覽
牛角次男方牛角次男方丼定食味增牛舌丼定食 (lunch)價錢💲: $88/ $59好味程度😋: 4.3/5服務🍴: 3.5/5 (half self service)環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 4/5回頭率😚: 4/5-牛角就食得多,牛角次男方就比較小地方有,而家成日都會係荃灣出沒,當然要去試下次男方的丼飯😍 其實牛角就咁比牛角飯我已經好滿足😂 -✅牛角次男方丼定食。呢個堆到成座肉山的飯真係好吸引😳 但唔好以為真係咁多肉,其實!入面係好多芽菜🤣 牛肉用左牛腹腩,有厚度,幾香牛脂味,都唔太韌😆 用左燒肉汁去煮過,所以好食得來有小小太鹹,要係咁食飯來配🤨好彩係紫菜燒肉汁飯,所以可以食好多!入面的芽菜就令你覺得冇咁膩。成碗都有大概7-8片牛,份量好多。-✅味增牛舌丼定食。呢個係lunch menu,所以自然會抵小小。飯底一樣係燒肉汁紫菜飯,輕鬆做飯桶🤩 面頭的牛舌係薄片,爽得來有小小韌,不過幾好趙,一路趙一路有牛味出😚 牛舌控幾中意。仲有大量葱花撈飯食,更加香。-整體又唔錯,牛角真係唔會令人失望😌 食一碗有燒肉的牛角飯大滿足😝
牛角次男方
牛角次男方丼定食
味增牛舌丼定食 (lunch)
價錢💲: $88/ $59
好味程度😋: 4.3/5