2022-05-01
食得多西式日式,有時都好掛住港式車仔麵嘅味道🤤車仔麵真係又平又豐富💁🏻♀️呢道除咗可以自選配料外,仲有套餐可以選擇📝選擇困難症嘅我揀咗好耐,最後都係揀咗套餐A1😂而家人就自選配搭☺️套餐A1 : 招牌麵 ➖💲45套餐有冷熱飲品,配料有時菜,蘿蔔,魚蛋,牛筋腩,仲送雞翼尖🐔成碗好豐富,加咁沙嗲汁好惹味!陳皮魚蛋好香,有嚼口。牛筋腩好入味,肉質嫩滑,牛筋彈牙。蘿白清甜夠口。米粉底好大份,一啲都唔吝嗇!食完真係好飽🥰自選三餸一麵 ➖ 約💲48麵底是米線加鮑汁,配料選擇了牛肚,水魷魚,流心蛋🥚。原隻瑞士流心蛋好入味,好香甜。水魷尤好彈牙,有嚼勁。牛肚鹵得入味,香軟。炸魚皮 ➖ 💲13魚皮厚身,浸一浸湯,吸收充足上湯。一片炸魚皮集香脆,軟溜,軟腍於一身。【 #郭仔記車仔麵 】📌 #大埔安慈路4號昌運中心地下86-87號舖
套餐A1 : 招牌麵 ➖💲45
自選三餸一麵 ➖ 約💲48