2023-11-29
#牛摩 之前外賣都買過幾好好味,今日難得平日放假可以慢慢係店度食而且價錢都唔貴 我哋選擇美國IBP牛板腱餐,當然仲有牛肩胛,2款牛肉各有特別,軟熟程度差不多,肉味都夠,我哋2人差不多叫咗10碟牛舌薄切,冇諗到口感不會好硬好味道,最後前後叫咗3碟羊肉卷薄切煮一煮就食得,有鴨血當然都冇錯過叫啦溫泉蛋牛摩飯,肉碎勁多,最後加多一個白飯一齊食就剛好,味道不錯加上蛋汁幾滑海鮮有青口,魷魚仔和帆立貝,新鮮程度不錯,口感幾彈牙各人一個湯式,就叫咗沙爹湯&蕃茄薯仔湯,味道都可以,唔會因為加湯而淡好多飲品茶,汽水,咖啡,選擇都唔少,菜在出面取而且仲有差不多都有10樣甜品,味道正常可以而家仲出咗個E-Pass..$999食到打邊爐任食,想食返IBP牛板腱加$39就得,夠晒自由想幾時食或要吾要升級都得,食5餐都抵返晒,有肉又有菜又不用自己煮仲要係同行朋友仲有85折添
牛舌薄切,冇諗到口感不會好硬好味道,最後前後叫咗3碟
羊肉卷薄切煮一煮就食得,有鴨血當然都冇錯過叫啦
海鮮有青口,魷魚仔和帆立貝,新鮮程度不錯,口感幾彈牙