2024-06-10 53 瀏覽
婆婆生日帶左佢去食放題.呢度餐廳座位非常寬敞,食物質素仲要比想像高💥自助區範圍包括:冷盤小食、炸物、甜品、雪條雪糕、飲品區....(不得不說,冷盤小食種類真係好多😍)今次我地揀咗A套餐,總共有7️⃣7️⃣款美食選擇❤️刺身:大部份點到嘅食物數目都黎到👍🏻甜蝦、赤蝦、帶子真係必食之選✨又新鮮又大隻,真係啖啖鮮甜😍泰式鮑魚第一次見就嗌嚟試吓,酸酸地入口幾開胃😆壽司+手卷:海膽手卷,細細件唔驚飽肚一食就愛上💓非常鮮❗️忍唔住再叫多份黎食🥰如果係榴槤愛好者,仲推介榴槤加州卷🌟蒜蓉生蠔🦪濃厚嘅蒜蓉🧄加埋辣椒🌶,真係好惹味🔥見到差唔多每一枱都有叫,大推✨炸榴槤波波球:食落口真係外脆內軟,入面嘅榴槤果蓉仲要勁甜😍小龍蝦🦞小龍蝦唔算太辣,但係都整到好入味,又係一個不停encore嘅食物🤣套餐除咗呢啲之外,仲有串燒、燒物、鍋物、炸物等等美食....海鮮種類都非常多,炒蜆都已經食咗兩碟🙈全部都係即叫即做,上菜唔會凍晒而且店員嘅收碟速度都非常之快👍🏻非常滿意
婆婆生日帶左佢去食放題.
呢度餐廳座位非常寬敞,食物質素仲要比想像高
💥自助區範圍包括:
今次我地揀咗A套餐,總共有7️⃣7️⃣款美食選擇❤️

刺身:
大部份點到嘅食物數目都黎到👍🏻

壽司+手卷:
海膽手卷,細細件唔驚飽肚

蒜蓉生蠔🦪

炸榴槤波波球:
食落口真係外脆內軟,入面嘅榴槤果蓉仲要勁甜😍

小龍蝦🦞

而且店員嘅收碟速度都非常之快👍🏻非常滿意