2023-04-02 669 瀏覽
 深水埗雖然多美食, 但吾係間間都性價比高, 而今次既pizza店就絕對符合喇😇💡蒜香海鮮Pizza(厚) ($119)🍕份量十足既海鮮9吋Pizza (有吞拿魚, 蝦仁, 魷魚圈), 仲有一片片既羅勒, 黎到既時候已經聞到蒜香味, 而且Pizza已經切好6份, 十分貼心, 可惜味道方面只能夠食到較清淡既蒜香味, 未夠強烈 💡白醬三文魚烤麵 ($99)🍝份量超多既烤麵 (有高麗菜, 番茄, 煙三文魚), 意粉咬落十分彈牙, 配上芝士白汁一d都唔膩~ 🍭跟套餐小食(每款$28)💡燻雞水耕菜沙拉🥗加入黑醋汁既沙拉菜十分新鮮, 雞肉食得出有煙燻味, 不過入口較為”鞋身”💡日式魷魚鬚🦑香口既和風紫菜味炸魷魚鬚, 食落完全停 唔 到 口! ! ! 絕對係必點小食☺️☺️ 💡香酥炸蝦餅🦐不過不失既蝦餅, 見到粉紅色既蝦肉, 食落咬口脆身 💡墨西哥脆片佐牛油果醬🇲🇽小小辣又香口既墨西哥脆片, 配上新鮮既牛油果醬, 係同朋友聚會傾計一流既小食! 💡西西里番茄雞中翼(6隻)🍗醬油十分”惹味”, 而且雞翼外皮十分脆口, 唯一可惜既係雞翼未完全熟透, 侍應好快就換過另一份比我哋, 不過第2次都係未熟, 侍應只能

💡蒜香海鮮Pizza(厚) ($119)🍕

蒜香海鮮Pizza(厚)

💡白醬三文魚烤麵 ($99)🍝

白醬三文魚烤麵

🍭跟套餐小食(每款$28)
💡燻雞水耕菜沙拉🥗

燻雞水耕菜沙拉

💡日式魷魚鬚🦑

日式魷魚鬚

💡香酥炸蝦餅🦐
不過不失既蝦餅, 見到粉紅色既蝦肉, 食落咬口脆身

香酥炸蝦餅

💡墨西哥脆片佐牛油果醬🇲🇽

墨西哥脆片佐牛油果醬

💡西西里番茄雞中翼(6隻)🍗
醬油十分”惹味”, 而且雞翼外皮十分脆口, 唯一可惜既係雞翼未完全熟透, 侍應好快就換過另一份比我哋, 不過第2次都係未熟, 侍應只能”貼心”咁幫我哋取消個order🥲

西西里番茄雞中翼(6隻)

2023-03-28