今日嚟到位於奧運站嘅泰國餐廳~~本身喺博文街不過而家搬咗鋪🇹🇭水準都係咁好🙈🙈❤️店鋪入面好有泰國風情🤍🤍店員安排咗附近比較少人嘅大枱比我地💓)🤪啱晒打卡喇~~我地晚餐時段去食❤️呢到都有好多泰式美食選擇~店員服務態度幾好👍🏽泰式明爐烏頭魚以小火爐裝上嘅烏頭魚好特別,😎有好多蔬菜好足料,條魚吸曬啲湯食落好惹味,魚肉鮮嫩唔會話好老😛😛鐵板蠔仔蛋蠔仔好多好足料,有好多芽菜做配菜,醬汁香濃可口,同蛋嘅配搭真係好襯!🥳蛋包海鮮炒飯賣相好吸引,🤓第一次上泰國嘅蛋包炒飯感覺好特別,多種海鮮非常足料!有魷魚、大蝦、魚塊、青口...炒飯好有鑊氣,蛋味香濃!椰汁冰 & 芒果冰特飲椰汁味香濃,甜度適中。🤩🤩芒果冰賣相吸引,幾乎每枱必叫!芒果味好突出,仲有一粒粒嘅芒果肉!作為一個沙冰控,真係覺得好正!

椰汁冰 & 芒果冰特飲
椰汁味香濃,甜度適中。
芒果冰特飲

芒果冰特飲