2023-11-20 95 瀏覽
今日係荃灣呢邊收工,發現好耐冇食過泰國野,就食下呢間止下癮。食物選擇都幾多,而且晚市叫套餐好抵食!叫左個maenam雜錦船河,大大碗,唔洗諗,入面咩都有D! 有豬紅,羅蔔,扎似,豬肉丸等等! 船河湯底濃郁但又唔會咸,河粉冇膠味,吸曬湯汁,好好食! 原來而家晚市套餐加配小食係‘無限追加’!叫左蝦餅同埋雞棗,仲有好多款小食! 每次食泰國野我都好鐘意叫泰式肉碎蛋飯,呢到既肉碎蛋飯,好入味!! 肉碎同豆角都好香口,好岩撈飯食! 仲有煎蛋,撈埋蛋汁食飯仲冇咁乾! 雞肉串燒好嫩滑,沙嗲汁好重花生味,好夾!芒果糯米飯好食! 糯米飯熱辣辣,汁上椰漿,加埋甜甜地既芒果,作為甜品好滿足。重點係呢到既價錢好抵食! 叫左咁多野食,都係$300左右!
雞肉串燒好嫩滑,沙嗲汁好重花生味,好夾!
重點係呢到既價錢好抵食! 叫左咁多野食,都係$300左右!