2022-09-01 68 瀏覽
食肉獸又出動啦!如果你同我一樣,都鍾意食炭燒豬牛羊扒嘅話,就一定唔可以錯過屯門黃金海岸商場嘅🏛法國飯店🏛啦食過好多次,每次都係主打扒類,每塊扒都由餐廳嚴選產地,確保質素來源穩定,所以我對呢間西餐廳好有信心👍🏻👍🏻❗️炭燒西班牙黑豚鞍排$328❗️黑豚鞍扒連骨,豪邁啲嘅食法係拎住條骨就咁食,好爽架😆豚鞍扒燒至7-8成熟,中心仍然保持少少嘅粉紅色,口感鮮美,帶點黑豚肉嘅脂香,好滋味!🐷❗️炭燒美國安格斯純黑牛肉眼扒配黑椒汁 $418❗️依塊肉眼扒有2隻男仔手掌咁大,非常重量級!五成熟嘅牛扒表面炭燒網紋烤得好靚,好似食譜入邊嘅相一樣🤩外面燒得焦香微脆,口感軟腍豐腴,齒頰留香🐮呢個價錢,食到一份分量十足,烹調方法同時間都完美嘅扒,真係夫復何求呢😍😍

❗️炭燒西班牙黑豚鞍排$328❗️
❗️炭燒美國安格斯純黑牛肉眼扒配黑椒汁 $418❗️