2022-04-26
味道😋😋😋😋環境😋😋😋😋服務😋😋😋😋😋衛生😋😋😋😋抵食😋😋😋😋又放假,係時候去覓食!依排成日出左九龍食野,所以決定去返新界區搵野食。今次搵到間西餐廳座落於火炭駿景廣場,我都係第一次去依達地方,係火炭站行過去都係大約5至7分鍾,非常方便!lunch set 的價錢同其他西餐廳比算係較抵今次我就叫左個lunch set hugo特色意粉、香煎鵝肝多士同青檸梳打1.hugo特色扁意粉$88+特飲$10lunch set包左餐湯/沙律、多士同餐飲餐湯做得唔錯,稀杰度幾好,味道岩岩好多士焗得脆口,牛油味夠香但又唔會好油膩,食完都想再食多個😋hugo特色扁意粉用上唔同嘅蔬菜,有菇類、翠肉瓜、紅蘿蔔、西蘭花、豆角等加埋茄醬去煮,食落味道唔算濃,唔會遮左蔬菜味道,時間火喉控制得幾好,冇煮過龍!意粉唔會軟晒岩岩好,蔬菜食落爽口,值得一讚。2.香煎鵝肝多士$88我個人最怕d鵝肝太肥,煎完出黎會好油同一pat野咁,但依到鵝肝幾正,唔算話好肥,切出黎厚薄度岩岩好,煎到外面香脆,入面嫰,唔會一pat野,正!加上焗得脆口嘅多士,簡直一流!跟碟上嘅沙律配上少少胡麻醬同少少黑醋醬,非常之清爽美味總括黎講,價錢黎講
環境😋😋😋😋
服務😋😋😋😋😋
衛生😋😋😋😋
抵食😋😋😋😋
lunch set 的價錢同其他西餐廳比算係較抵
1.hugo特色扁意粉$88+特飲$10
lunch set包左餐湯/沙律、多士同餐飲
餐湯做得唔錯,稀杰度幾好,味道岩岩好
多士焗得脆口,牛油味夠香但又唔會好油膩,食完都想再食多個😋
hugo特色扁意粉
2.香煎鵝肝多士$88
總括黎講,價錢黎講唔算貴,而食物質素都好好,可以再次返食😋