旺角🚇嘅美滋鍋真係一間非常抵食嘅火鍋放題,最平嘅餐💰只係$198,性價比十足!呢度有齊全嘅🥩肉類、海鮮同埋各式甜品,佢哋更營業至凌晨2時🕑,9點後入座仲係無限時任食,絕對可以😍滿足到我。呢度環境佈置😊裝修好時尚,地方大所以空間感十足👏。值得一提嘅係佢哋員工十分之殷勤有禮,👍服務週到令人印象深刻!呢度除咗單鍋之外仲可以揀雙拼甚至乎四拼🍲。佢哋嘅膠原蛋白養顏美容鍋入面有雜菇🍄、紅棗、杞子同埋瑤柱超級足料,入口好杰身,充滿膠原蛋白🥰,感覺十分之滋補。另一邊嘅特濃沙嗲鍋🌶️亦都真係十分之香濃,入面仲有好多花生🥜碎添。我哋揀嘅B餐主打🇺🇸美國四方肥牛、美國 Prime 🥩牛下肩胛同埋田野鄉村嫩🐖豬花肉,肉質香軟味濃好滿足🤤。佢哋嘅🦐海鮮亦都幾新鮮,尤其係蜆大隻飽滿,🤩蝦肉爽口彈牙。自助區💪仲有勁多唔同款式嘅火鍋配料、咖喱魚蛋、燒賣、碗仔翅等🇭🇰港式街頭小食同埋唔同類型嘅🍹飲品。最正嘅係有芒果沙冰同埋柚子沙冰,亦都有罐裝🍺啤酒,算係幾齊全。雪糕🍨口味都幾多元化,尤其係有🇭🇰港式奶茶味雪糕,十分之啱我口味😋。呢度嘅🍮甜品自助區範圍都幾大,超過20款唔同種類嘅🤩甜品,多款水果撻、蛋糕仔、泡芙、奶凍、啫哩

佢哋嘅🦐海鮮亦都幾新鮮,尤其係蜆大隻飽滿,🤩蝦肉爽口彈牙。

呢度嘅🍮甜品自助區範圍都幾大,超過20款唔同種類嘅🤩甜品,多款水果撻、蛋糕仔、泡芙、奶凍、啫哩、涼粉、豆腐花、湯圓同埋🥞自動Pancake機等等應有盡有,尤其係有幾款開心果主題嘅甜品😍,更加深得我心!