2015-10-21
.............鐵觀音雪糕 $22 $32/2 👍👍👍👍👍💓 (5分滿分).............新開幕優惠 至去到今天 所以先$32 2支為左依個優惠 食完飯先特登沖過黎食個雪糕 再食埋#starbucks 先走😂😂但值得既💋為甜品 去遠d有乜所謂吾知#鐵觀音 英文係乜😂😂 什麼什麼#icecream 呢?----------------------------#鐵觀音 比 #抹茶 味好食哦💋✌雖然我係#抹茶控 但#鐵觀音 真心好食好多#鐵觀音 :香濃的#茶葉 香 但我不愛#飲茶帶小小#茶 的#苦澀 味 令此#雪糕 味道升華😍#雪糕 :係滑既 係好滑😂可能因為未整好 因為勁多人買 未形固 有點水汪汪 所以好滑😂#服務員 :有位肥肥地既姐姐 佢個樣好qq😂 雖然有點串串地 雪糕要等半個中 ok吾ok 我話ok 佢好😬真係依個樣👈連媽媽都覺得#鐵觀音 好食😈 *果然 依間野 都係#茶葉 既野出名d ✌🙈------------------------------#抹茶 :一點也不抹茶 也不#綠茶 明顯抹茶粉不足 吾夠味 又吾夠色#雪糕 :係滑既 係好滑😂可能因為未整好 因為勁
鐵觀音雪糕 $22 $32/2 👍👍👍👍👍💓 (5分滿分)
.............
新開幕優惠 至去到今天 所以先$32 2支
但值得既💋為甜品 去遠d有乜所謂
----------------------------
#鐵觀音 比 #抹茶 味好食哦💋✌
雖然我係#抹茶控 但#鐵觀音 真心好食好多
#鐵觀音 :香濃的#茶葉 香 但我不愛#飲茶
帶小小#茶 的#苦澀 味 令此#雪糕 味道升華😍
#服務員 :有位肥肥地既姐姐 佢個樣好qq😂 雖然有點串串地 雪糕要等半個中 ok吾ok 我話ok 佢好😬真係依個樣👈 *吾推介買抹茶 買番真正#茶葉 味較好哦😉