源自日本神奈川縣嘅AFURI開喺#TheOne IT入面嘅角落 主打柚子味拉麵不過 細心留意下 就會發現佢係AFURI Ramen + Dumpling 即係話餃子都係賣點 所以餃子出色唔無原因😗柚子鹽味拉麵 HKD 98其實個湯嘅柚子味係好香🍊不過食落就有啲淡🥲 好彩有山椒粉 (山椒粉是好東西 大家要知道) 加左落去生色不少🤭拉麵勁幼 無咬口😟最差係塊肉呀!塊豚肉肥過菲姐個腩😫👎🏻 公道講 豚腩係燒嘅真係好有誠意 燒豚腩配柚子湯 正常會係Wonderful 但係佢真係又薄又肥🤯仲要得1塊咁姑寒 (又咁講 好彩得1塊如果唔係就肥死我)柚子辣湯拉麵 HKD 108自家製煎餃子 HKD 48餃子就唔同嘞🥰皮薄餡靚 仲要煎到金黃色脆卜卜👍🏻 上碟嗰陣仲會成個煎pan形咁出🤣想講佢啲湯餃都好似好吸引 下次如果有機會再去 可能淨係會幫襯餃子😌總結 間野應該叫 AFURI Dumpling +Ramen🤫

柚子鹽味拉麵 HKD 98

其實個湯嘅柚子味係好香🍊不過食落就有啲淡🥲