餐廳: 貓之眼
資訊:

2021-09-03 137 瀏覽
見餐廳6點開門,星期五晚6點3就去到排隊,竟然已經有10幾個人排緊 :0 最尾等左半個鐘多少少終於入到座同朋友兩個人都叫左三色蛋包飯,我係圖中既咖喱豬+忌廉雞,朋友叫左蕃茄牛+忌廉雞😋個咖喱果然好好食!係我鐘意既濃味日式咖喱,不過如果有返少少辣就更好,蛋好嫩滑,忌廉一啲都唔漏,一啖咖喱汁一啖忌廉汁咁間住食就唔會啖啖都好濃味☺️ 相比之下朋友叫既蕃茄牛就有啲一般,推介大家都係試咖喱豬先!本身仲想叫多個限定小食,點知7點未夠就賣晒有啲可惜😮‍💨Btw見有啲食評話服務態度差,我就完全唔覺,首先排隊果時都keep住有人理我地,入座我地坐門口bar枱位,職員聽到我地講野仲搭嗲一齊講左幾句🤣

本身仲想叫多個限定小食,點知7點未夠就賣晒有啲可惜😮‍💨

三色蛋包飯
30 分鐘 (堂食)
三色蛋包飯