2017-04-14 954 瀏覽
一直鐘意食華星冰室,所以自從發現信德有之後,就成為左我的lunch飯堂啦~信德華星的地段位於好多好多餐廳隔離,咁多間餐廳放埋一齊,感覺成為左一個小food court。係尼個小food court中有2條特別長的隊,其中一條就緊係華星啦,另外一條,竟然係尼間無裝修的food court味濃的餐廳!!!!!為食妹團隊經過多日的觀察,終於見人齊仔仔,6個女女,一齊去開飯啦~見每個飯都係五十幾蚊,唔貴唔平。但等完已經得反半個鐘食飯。好彩員工好快手岀菜,野食有無黎都會留意住,唔洗岀聲都會幫手吹單。重點推介澳門乾炒免治豬肉飯,同 香茅雞排飯。都係有煎蛋嘅,而佢隻煎蛋!真係一睇都知勁juicy!正呀!免治豬肉並完全唔同平時茶記免治牛肉,口感勁香,而且仲有本小姐最愛嘅肥go,yummy yummy另外,我地仲有人點左越式咖哩豬頸肉飯,同喇沙湯海鮮銀針粉。竟然喇沙!係配!銀!針!粉!而味道仲要係好食,推薦again!!!

2017-04-05
20 分鐘 (堂食)