2020-10-04 125 瀏覽
最近因為疫情嘅關係,改變左好多人嘅人生,例如冇得去落街做運動,去餐廳食個晚飯,甚至乎影響咗人嘅生計,希望疫情有好轉嘅跡象,大家嘅生活都可以重回軌道啦!今次介紹呢間餐廳其實之前一路都想介紹,只不過因為我食嗰陣已經係上一期個餐牌所以我就冇考慮放入嚟,但係啱啱發現佢哋喺IG上面公布左佢哋淨係會開多兩日就暫時要告別,我就覺得應該要快啲出呢個post等大家去試吓!其實呢間小店環境裝修唔算太特別,不過食得出佢嘅食物品質好好,擺盤亦都好細心。上次因為同行有孕婦嘅關係,我哋都有細心挑選過食材令到大家都可以食到。我哋揀咗春卷,黑松露薯條,豬頸肉滑蛋蔥油飯,黑松露蘆筍意粉同埋一份炒蜆。食物嘅質素我覺得都唔錯,而且用嚟打卡真係一流!我見佢哋都有做緊特價,大家有時間嘅話就可以呢一兩日快啲去幫襯啦!